2021 Trendi Mermer Masa Modelleri Tercihiniz Olsun

mermer masa

Mermer masa trendinin her geçen gün çeşitlendiğini biliyor muydunuz? Siyah, beyaz ve birçok farklı renk karışımıyla 2021 yılına özel mermer masa modelleri Hürok’da yer alıyor. Kullanım amacınız ve kullanım alanınız ne olursa olsun özel üretim mermer masa modelleri ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacaktır.

Mermer masa sandalye takımlarıyla birlikte ev, iş yeri ve diğer yaşam alanları için muhteşem bir uyum yaratacaktır. Masa modellerinin kategorileri ve ürünlere ait görseller yazımızda yer almaktadır.

Masaları kullanacağınız alanların yapısı, rengi, ölüsü gibi detayları dikkate alarak en uygun masa seçimlerini yapmaya ne dersiniz? Dayanıklı yapısı ve estetik görünümü bir araya getiren masaların trendleri en uygun fiyatlarla sitemizde yer alıyor.

Masa Tercihini Mermerden Yana Kullanarak Elde Edeceğiniz Avantajlar

Gündelik kullanımlarınız ya da resmi kullanımlar için uygun boyutlarda mermer masaları en kısa sürede temin edebilirsiniz. Çalışma alanlarınız ya da evlerinizde masayı kullanacağınız diğer alanların renklerini dikkate alarak en uygun rengi seçmek oldukça keyifli olsa gerek. Masa konusunda gerekli tercihi yaptıktan sonra en kullanışlı masa modelleri için tercihiniz Hürok olsun! Kalite standartlarını en üst seviyede tutarak dayanıklı mermer masa modelleri tercihi için sitemizde yer alan ürünler arasından tercih edebilirsiniz.

Mutfak, yemek odası, çalışma alanlarınız ve daha pek çok kullanım alanı için mermeri tercih ederek elde edeceğiniz avantajlar aşağıda maddeler halinde yazıyor.

·        Yaşam alanlarınızda kullanabileceğiniz mermer masalar birçok renk ve modelde yer alıyor. Bu çeşitlilik masa tercihinde bulunacaklar için önemli avantaj.

·        Alacağınız ürünlerle yaşam alanlarınızda estetik bir uyumu yakalamak isteyenlerdenseniz o zaman da mermer tercih çok önemli bir avantajı sizleri sunuyor. Sandalye ve masa uyumunu en iyi şekilde sağlayabileceğiniz mermer masalar sizin olsun.

·        Masa gibi sık kullanılan ürünlerin temizliği dikkate değer olsa gerek. Parlak yüzeyleri tek silmeyle ilk günkü haline getirmek oldukça kolaydır.

·        Desensiz masa olmaz diyenlerdenseniz desenli mermer masaları da tercih edebilirsiniz. Muazzam çeşitlilik her yönüyle size avantaj sağlıyor.

Mermer Masa ve Ahşap Masalar Arasındaki Farklar

Mermer masaların yüzeyleri mermerden yapılmakla birlikte taban ve ayakları birçok farklı malzemeden yapılabilmektedir. Dayanıklı yapısını yüzeysel ve tabandan en üst seviyede tutan marble masa çeşitleri rengarenk görünümleriyle de estetik abiyansı çok etkili bir şekilde sağlıyor. Kare, yuvarlak, dikdörtgen gibi şekillerde bulabileceğiniz mermerli masaların ahşap masalara göre birçok açıdan artıları bulunuyor.

Sade bir görünümü ve günlük ihtiyaçları en uygun fiyatla karşılamak isteyenlerdenseniz ahşap masaları tercih edebilirsiniz. Fakat şıklık, uyum, parlaklık gibi estetik yapılarda anında hissedilir bir ortam uyandırmayı hayal ediyorsanız o zaman mermer masalar size daha yakın gelebilir.

Mermer son derece dayanıklı yapıya sahip olduğu için tabansal destekleri de demir, çelik gibi yapılarla oluşturulmaktadır. Buda masaların üzerine koyacağınız ağır eşyaların masada herhangi bir hasara yol açmasını önemli derecede önleyecektir.

Mermer masaların tercih edilmesinde önemli olan bir diğer nokta da uzun süre kullanım göz önüne alındığında dayanıklılıktır. Mermerin ve mermerin altında kullanılan tabanların şekli ve yapısı herhangi bir darbe olmadıkça kolay kolay bozulmaz. Fakat ahşap masalarda taşınmayla birlikte esnemeler ve ayrılmalar meydana gelebilir.

Mermer Masaların Bakımı ve Temizliği

Mermer masaların bakımı ve temizliği zahmet gerektirmeyen bir süreç olmamakla birlikte parlak görünümü korumak adına son derece önemlidir. Bunun için yapmanız gereken temizlik bezini ıslayarak mermer yüzeyde kısa bir gezdirmektir. Daha sonrasında kuru bir bezle aynı işlemi kurulamak için de yaparak kolay bir şekilde masanın parlak görünümünü korumasını sağlayabilirsiniz.

Masaları taşırken de özenli bir şekilde masayı çarpmadan istediğiniz yere taşımaya özen gösteriniz. Her ne kadar dayanıklı ve sağlam yapısıyla öne çıkan mermer masaların sağlıklı ve uzun ömürlü kullanımı için taşınma sırasında biraz titiz davranmakta fayda var.

Yemek Masası Modelleri

Yemeklerinizin lezzetini güzel bir ahenkle yemek ve yemek odalarınızda ki ambiyansı şık tasarımlarla güzelleştirme fikri harika geliyor değil mi? İşte mermer granit yemek masaları bu harika fikri kısa sürede hayata geçirmeniz için en önemli araç. Nasıl mı? Öncelikle aşağıda yer alan yemek masalarının görsellerine bir göz atın. Hangilerinin yemek odalarınızda ve mutfaklarınızda harikalar yaratacağını göz önünde bulundurun. Ve biran önce bu masayı temin ederek yemeklerinizin lezzetini güzel ambiyansa tatmaya bakın.

Çalışma Masası Modelleri

Çalışma alanlarınızda, ofislerinizde kullanacağınız masaların düzeni, görünümü gibi birçok unsur çalışma potansiyelinizi den derece etkilemektedir. Mermer çalışma masalarıyla birlikte sizlerde çalışma alanlarınızı estetik bir görünüme kavuşturmaya ne dersiniz? Beyaz, siyah ve farklı ara renklerde yer alan mermer masalarıyla çalışma alanlarınızın havasını güzelleştirin. Çalışma masası olarak kullanabileceğiniz modeller aşağıda yer almaktadır.

Çok Amaçlı Masalar

Dayanıklı yapısı ve şık görünümleriyle mermer masalar çok amaçlı kullanım için en uygun seçeneklerdir. Çalışma masası, yemek masası ve diğer kullanımlarınız için mermer masa çeşitleri tercihiniz olabilir. Çok amaçlı mermer masaların sahip olduğu özellikleri yaşam alanlarınızda en kullanışlı şekilde kullanabilmek için beğendiğiniz ürünleri hemen temin edebilirsiniz.